fbpx
derfor bør du bruke bemanningsbyrå og rekrutteringsbyrå
Arbeidsgiver

5 gode grunner til å bruke bemannings- og rekrutteringsbyrå i ansettelsesprosessen

Når du leter etter nye medarbeidere kan du spare tid og sikre kvalitet ved å bruke et bemannings- og rekrutteringsbyrå. Her er 5 gode grunner:


Du sparer tid og penger

I en hverdag med mange arbeidsoppgaver, kan det være vanskelig å sette av nok tid til en grundig rekrutteringsprosess. Det koster å prioritere bort bedriftens daglige arbeidsoppgaver. Dessuten kan en feilansettelse koste dyrt.


Byråene har kunnskap og erfaring

Du kan ditt fag og kjenner din arbeidsplass, men et bemannings- og rekrutteringsbyrå jobber med å finne kandidater hver eneste dag. I Jobzone har rekruttererne rundt 200 jobbintervjuer i året! De har med andre ord godt grunnlag for å vurdere mennesker og unngå fallgruvene.


Tilgang på annonseringsverktøy og personlighetstester

Lurer du på hvordan du skal rettferdiggjøre kostnadene til stillingsannonser, personlighetstester og arbeidsprøver? Bemannings- og rekrutteringsbyråer har disse verktøyene allerede inkludert i sine rekrutteringsprosesser, vet hvilke verktøy du bør bruke og hvordan du bruker dem riktig og effektivt.


Flere kandidater

I dagens marked er det kamp om kandidatene. Jo flere kandidater du har å velge mellom, jo større sjanse er det for at du finner rett kandidat. Bemannings- og rekrutteringsbyråer er stadig i kontakt med nye jobbsøkere, som har søkt andre jobber, men som også kan være aktuelle for deg. Bemanningsselskaper har også mange medarbeidere ute i oppdrag hos sine kunder, som de kjenner godt og som kan bli vurdert for din stilling. Ved å bruke et byrå får du tilgang til mange kandidater du ellers ikke ville ha truffet.


Du får en profesjonell rådgiver

Har du noen gang blitt blendet av en kandidat som senere viste seg å ikke være riktig? Å ansette på magefølelsen er fort gjort, men kan dessverre føre til at man unngår å ansette den rette kandidaten. Et bemannings- og rekrutteringsbyrå fører deg gjennom en prosess basert på faglige verktøy og objektive kriterier for å sikre kvalitet. Dessuten er det trygt å vite at du har en profesjonell sparringspartner i hele ansettelsesprosessen.

Dine ansatte er din viktigste resurs for at din bedrift skal lykkes. Ønsker du å høre mer om hva Jobzone kan tilby? Ta kontakt med ditt nærmeste lokalkontor her.

Forfattere

,